CV ketel plaatsen in Hengelo?

Veel mensen gebruiken hun CV ketel jarenlang. Na twaalf tot vijftien jaar is het toestel echter wel aan vervanging toe. Het apparaat wordt storingsgevoeliger, en is bovendien niet energiezuinig. Een nieuwe ketel is een flinke investering, maar wel eentje die voor een lagere energierekening kan zorgen! Zoekt u een expert op het gebied van CV installatie en centrale verwarming aanleggen? In de regio Hengelo schakelt u hiervoor Installatiebedrijf Velo van der Bij in. Als CV installateur zijn wij u met plezier van dienst.

Ruime keuze aan ketels

Er zijn bijzonder veel mogelijkheden op het gebied van CV installatie. Welke keuze voor u het meest geschikt is, hangt af van diverse factoren. Wilt u dat we met u meedenken? Dat doen we graag! We houden dan bijvoorbeeld rekening met uw budget, uw gezinssamenstelling en de grootte van uw woning. Zo komen we tot een persoonlijk advies. Heeft u een keuze gemaakt? De CV ketel plaatsen we vervolgens voor u.

Neem contact op

U bent nieuwsgierig geworden en wilt meer weten over de mogelijkheden? Of u wilt ons meteen inschakelen? Neem in beide gevallen dan contact met ons op. Dat kunt u telefonisch doen door te bellen naar 085 - 580 40 41. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. CV aanleggen in de regio Hengelo? U kunt op ons rekenen!