Vervang uw oude ketel door een HR ketel

de Beste Vakman kan u in de regio Hengelo vakkundig helpen bij het plaatsen of vervangen van uw HR ketel. Heeft u nog een oude CV ketel? Of is uw ketel stuk? Laat deze dan vervangen door een zuinige Hoog Rendement ketel. HR ketels zijn een stuk zuiniger in gebruik dan conventionele ketels en dat zorgt voor een lagere energierekening. Bovendien is het een stuk beter voor het milieu. U slaat dus twee vliegen in één klap met de investering van een HR ketel.

Duurzaam verwarmen in Hengelo

Duurzaamheid wint steeds meer aan populariteit in onze maatschappij. Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende mogelijkheden om hieraan bij te dragen. Duurzame verwarming is een investering die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wilt u meer weten over manieren om duurzaam te verwarmen? Onze installateurs kunnen u hier in de regio Hengelo uitgebreid over adviseren.

Voor zowel advies als levering, installatie en onderhoud kunt u bij onze vakmannen in de regio Hengelo terecht. Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u direct een expert nodig voor installatie van uw nieuwe HR ketel? Bel dan vandaag nog met één van onze medewerkers via 085 - 106 13 38.