CV uitgevallen? Wij lossen het op!

Heeft u te kampen met een CV storing? Dat komt nooit goed uit. Koud douchen of een onverwarmde woonkamer is zeker in de wintermaanden bijzonder onprettig. U zoekt dan ook een vlugge oplossing! In Hengelo en omgeving schakelt u hiervoor Installatiebedrijf Velo van der Bij in. We komen dan zo vlug mogelijk naar u toe om de problemen te verhelpen.

Snelle service in Hengelo

Is uw ketel uitgevallen? Vaak is het resetten van het toestel voldoende om de storing te verhelpen. Is dit niet het geval en lukt het u niet om de CV weer te laten werken? Kijk dan op het display van uw apparaat. Hierop is waarschijnlijk een code te zien. Met behulp van de gebruiksaanwijzing kunt u uitzoeken wat deze code betekent. Sommige problemen kunnen dan alsnog zelf relatief eenvoudig worden opgelost. In veel gevallen kan het ook een stuk lastiger zijn om de CV storing weg te nemen. Neem dan een professional in de arm.

In de regio Hengelo bieden onze experts u snelle service. Wanneer u belt naar 085 - 580 40 41, komen we zo spoedig mogelijk naar u toe. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Aarzel daarom niet om onze hulp in te roepen. CV uitgevallen? Wij helpen u graag!