CV lekkage in Hengelo repareren

Het is zaak om zo snel mogelijk in actie te komen wanneer u een vermoeden heeft van CV lekkage. Verlies van water uit het verwarmingssysteem kan voor allerlei problemen zorgen. Zo zorgt dit allereerst voor verlies van rendement. Zelfs wanneer er kleine beetjes water uit het afgesloten systeem lekken zal uw CV niet naar behoren functioneren. Hierdoor moet u meer stoken en betaalt u hogere energiekosten. Daarnaast kunnen grotere hoeveelheden water natuurlijk zorgen voor schade aan uw installatie en zelfs aan uw woning.

Lekkage CV ketel opsporen

Zorg dat u een expert inschakelt die de CV lekkage kan achterhalen en verhelpen. In veel gevallen is het lastig om zelf de oorzaak van de lekkage aan te wijzen. De CV ketel lekt, maar dit hoeft zich niet zichtbaar te uiten in de vorm van grote plassen water. Vaak daalt de druk of neemt het rendement af zonder dat u zich bewust bent van een lek. De monteurs van Velo van der Bij helpen u om uw CV lekkage in Hengelo snel op te lossen.

Uw CV ketel lekt water? Wij helpen direct!

Omdat een lekkende CV ketel snel verholpen moet worden zijn wij op ieder moment van de dag bereikbaar. Dankzij onze spoedservice bent u dus verzekerd van een snelle oplossing. U kunt ons met uw probleem in Hengelo bereiken op 085 - 580 40 41. Wij bieden ook de mogelijkheid om online contact op te nemen via het contactformulier.