CV service nodig in Hengelo?

Een goede service staat bij ons  in Hengelo hoog in het vaandel. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om verwarmingsinstallaties. We werken met materialen van hoogwaardige kwaliteit om de werkzaamheden te bespoedigen. Wij staan graag voor u klaar, ook als er problemen zijn.

Wij staan altijd voor u klaar met onze uitgebreide CV service. Onze goed opgeleide vakmannen kunnen altijd herleiden waar het probleem vandaan komt en dit snel en op professionele wijze oplossen. Bij ons kunt u kwaliteit verwachten, een gedegen technische kennis en ervaring, goede adequate CV service en wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van warmtebronnen.

Onze CV service staat dag en nacht voor u klaar

Komt u binnen in de nacht thuis en heeft u geen warm water? Geeft uw CV ketel een storing aan en lukt het niet om de radiatoren warm te krijgen? Wij staan 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar! Onder onze CV service vallen onder andere de volgende diensten:

• Het vervangen en repareren van iedere verwarmingsbron
• Sanitaire reparaties en vervangingswerkzaamheden (onder andere toilet, kranen en wastafels)
• Onderhouden en controleren van verwarmingsinstallaties

Woont u in Hengelo of in de omgeving van Hengelo en wilt u gebruik maken van deze CV service? Bel dan direct via 085 - 106 13 38!