Gaat u voor vloerverwarming?

Naast de traditionele manier van verwarming middels radiatoren is vloerverwarming de laatste jaren in populariteit toegenomen. Vloerverwarming kent vele voordelen ten opzichte van traditionele centrale verwarming. Bij vloerverwarming wordt de warmte veel geleidelijker over het woonoppervlak verdeeld. Ook zorgt dit ervoor dat de thermostaat minder hoog gezet hoeft te worden bij vloerverwarming. Het scheelt dus ook in de energiekosten! Bovendien voelt vloerverwarming heerlijk aan onder uw voeten. Wilt u alles weten over deze manier van verwarmen? Wij adviseren u hier graag over.

Installatie in Hengelo

Veel mensen denken dat de installatie van vloerverwarming alleen onder tegelvloeren mogelijk is. Tegenwoordig is er al veel meer mogelijk dan voorheen, dus kan het ook onder vele andere typen vloeren. We kunnen vloerverwarming professioneel aanleggen onder onder andere plavuizen, parket, laminaat en natuursteen. U kunt deze manier van verwarmen combineren met radiatoren, maar ook geheel via de vloer laten lopen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Wij komen graag bij u langs in Hengelo om u uitgebreid te adviseren en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Ook bij problemen met uw (vloer)verwarming in Hengelo kunt u onze experts inschakelen. Wij staan bij spoedproblemen dag en nacht voor u klaar!