Snelle CV reparatie in Hengelo

In het geval van een kapotte CV ketel klopt u bij Velo van der Bij aan. Wij voorzien dagelijks klanten van snelle en betrouwbare CV reparatie in de omgeving van Hengelo. Wanneer uw verwarmingsinstallatie ermee ophoudt wilt u natuurlijk direct geholpen worden door een professional. Wij beschikken over een groot team van goed opgeleide CV monteurs die u op zeer korte termijn van dienst kunnen zijn.

CV herstel

Wij bieden ervaring én kwaliteit. Onze monteurs zijn door hun actuele kennis, ongeacht het merk ketel, vrijwel altijd in staat om het defect in uw verwarming te vinden. De expert controleert allereerst of er geen sprake is van CV storing. Door een grote voorraad onderdelen zijn wij vervolgens in staat om direct CV herstel uit te voeren in Hengelo.

In een enkel geval is een oude of kapotte ketel niet meer te redden. Wij zullen dan uw CV ketel vervangen. Het kan ook de moeite waard zijn om een onzuinige installatie te laten vervangen door een zuinige ketel. Wij vertellen u hier graag meer over!

Spoedservice

Wanneer uw CV ketel kapot is kunt u altijd op Velo van der Bij rekenen. Wij hanteren namelijk een spoedservice voor klussen die niet tot de volgende dag of werkdag kunnen wachten. U kunt ons bij spoed daarom 24 uur per dag bereiken. Bel ons direct op 085 - 580 40 41 of vul het online contactformulier in.